Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikualifikimi urban i bulevardit dhe sheshit qendror të qytetit Laç, Bashkia Kurbin, Loti 1

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

1.212.571 €

Kosto në lekë

150.601.370 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 19 Shtator 2016, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverikualifikime urbane
BashkiaKurbin
InvestitorëtBashkia Kurbin
Kontraktorët
Kompani ndërtimiUleza Ndertim
Mbikëqyrës punimeshC.E.C GROUPRoalb Studio
Vendndodhja e projektit