Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare fshati Sheq Musalalaj, Komuna Frakull

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

154.692 €

Kosto në lekë

19.212.736 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 16 Mars 2015, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaFier
InvestitorëtFondi Shqiptar i Zhvillimit
Kontraktorët
Kompani ndërtimiVllazniaGLAVENICA
Vendndodhja e projektit