Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i shkollës Havzi Nela, Kukës

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

206.909 €

Kosto në lekë

25.698.099 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 28 Dhjetor 2015, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaKukës
InvestitorëtBashkia Kukës
Kontraktorët
Kompani ndërtimiKevin Construksion
Mbikëqyrës punimeshRean-95
Vendndodhja e projektit