Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i rrugës Gjon Buzuku, sheshi i poliklinikës, sheshi i pazarit, rruga e Mborjes, rruga e Ravonikut

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

2.275.414 €

Kosto në lekë

282.606.454 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 9 Shkurt 2015, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverrugë
BashkiaKorçë
InvestitorëtBashkia Korçë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiCurriXhengoVashtemia
Mbikëqyrës punimeshDEA-N CONSULTING STUDIOInfraKonsult
Vendndodhja e projektit