Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 rikualifikime urbane 21.706 € 2.695.920 Lekë
2 rrugë 4.348 € 540.000 Lekë
3 sheshe 3.092 € 384.000 Lekë
4 të tjera Lekë
Total: 29.146,00 3.619.920,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Himarë 17.101 € 2.124.000 Lekë
2 Bashkia Malësi e Madhe 9.146 € 1.135.920 Lekë
3 Bashkia Konispol 2.899 € 360.000 Lekë
4 Bashkia Lushnjë Lekë
5 Bashkia Kavajë Lekë
6 Bashkia Korçë Lekë
Total: 29.146,00 3.619.920,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 InfraKonsult (supervisory company) 29.146 € 3.619.920 Lekë
Total: 29.146,00 3.619.920,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve