Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i rrugës "20 Maji", në hyrje të qytetit Ersekë

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

288.016 €

Kosto në lekë

35.771.597 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 13 Shkurt 2017, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverrugë
BashkiaKolonjë
InvestitorëtBashkia Kolonjë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiKthella
Mbikëqyrës punimeshArena MK
Vendndodhja e projektit