Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 rikualifikime urbane 822.412 € 102.143.557 Lekë
2 kopshte dhe shkolla 646.791 € 80.331.493 Lekë
3 sheshe 470.003 € 58.374.400 Lekë
4 rrugë 447.661 € 55.599.467 Lekë
5 projekte gjelbërimi 332.611 € 41.310.317 Lekë
6 projekte dixhitale 98.157 € 12.191.160 Lekë
Total: 2.817.635,00 349.950.394,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Kolonjë 2.187.988 € 271.748.124 Lekë
2 Bashkia Ersekë 470.003 € 58.374.400 Lekë
3 Komuna Çlirim 159.645 € 19.827.870 Lekë
Total: 2.817.636,00 349.950.394,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Kthella (construction company) 1.332.088 € 165.445.316 Lekë
2 AS SHPK (construction company) 470.003 € 58.374.400 Lekë
3 AlbGarden (design company) 327.490 € 40.674.317 Lekë
4 Arkonstudio (supervisory company) 217.376 € 26.998.121 Lekë
5 ERAL (construction company) 194.321 € 24.134.684 Lekë
6 INFOSOFT SYSTEMS (technology company) 98.157 € 12.191.160 Lekë
7 BE-IS (construction company) 79.822 € 9.913.935 Lekë
8 Egland (construction company) 79.822 € 9.913.935 Lekë
9 Zenit 06 (supervisory company) 6.348 € 788.400 Lekë
10 Erald G (supervisory company) 6.285 € 780.537 Lekë
11 Transport Highway Consulting (supervisory company) 4.655 € 578.149 Lekë
12 Novatech Studio (supervisory company) 957 € 118.800 Lekë
13 Arena MK (supervisory company) 311 € 38.640 Lekë
14 Liliana Vllamasi (colaudation) Lekë
Total: 2.817.635,00 349.950.394,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve