Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "31 Korriku"

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

594.983 €

Kosto në lekë

73.896.936 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 21 Mars 2017, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaMat
InvestitorëtBashkia Mat
Kontraktorët
Kompani ndërtimiNDREGJONI VLLAZNIA NDERTIM I.S
Vendndodhja e projektit