Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i shkollës 9-vjeçare “Asllan Shahini”, Bashkia Gramsh

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

316.467 €

Kosto në lekë

39.305.250 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 13 Korrik 2016, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaGramsh
InvestitorëtBashkia Gramsh
Kontraktorët
Kompani ndërtimiHastociBahas
Mbikëqyrës punimeshGB Civil Engineering
Vendndodhja e projektit