Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Rikualifikim i fasadave të objekteve, qyteti Bajram Curri 3.611 € 448.449 Lekë
2 Rikualifikimi urban i fasadave të qendrës Belsh 1.085 € 134.716 Lekë
3 Rikonstruksion i shkollës 9-vjeçare “Asllan Shahini”, Bashkia Gramsh Lekë
4 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare, Krutje Lekë
Total: 4.696,00 583.165,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 fasada 4.695 € 583.165 Lekë
2 kopshte dhe shkolla Lekë
Total: 4.695,00 583.165,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Tropojë 3.611 € 448.449 Lekë
2 Bashkia Belsh 1.085 € 134.716 Lekë
3 Bashkia Gramsh Lekë
4 Bashkia Lushnjë Lekë
Total: 4.696,00 583.165,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 GB Civil Engineering (supervisory company) 4.695 € 583.165 Lekë
Total: 4.695,00 583.165,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve