Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rehabilitim i rrugës "Devolli", Bashkia Gramsh

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

613.732 €

Kosto në lekë

76.225.479 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 13 Shkurt 2017, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverrugë
BashkiaGramsh
InvestitorëtBashkia Gramsh
Kontraktorët
Kompani ndërtimiErgi
Mbikëqyrës punimeshArena MK
Kompani projektueseAL-MEXWOOD
Vendndodhja e projektit