Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i linjave të dërgimit të ujësjellësit rajonal Cakran

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

255.687 €

Kosto në lekë

31.756.339 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 27 Nëntor 2015, nëpërmjet programit të financimit të Ujësjellës-Kanalizime.

Lloji i projekteveujësjellës dhe kanalizime
BashkiaFier
InvestitorëtBashkia Fier
Kontraktorët
Kompani ndërtimiMANE SHPKH A R M O N I A
Vendndodhja e projektit