Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i rrugës "Antipatrea" në Berat

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

393.324 €

Kosto në lekë

48.850.889 lekë

Rikonstruksion i rrugës "Antipatrea", segmenti Ura e Varur-Ura e Goricës (sistem trotuari, ndricim dhe riveshje me shtresa asfaltike). Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 13 qershor 2016, nëpërmjet programit Infrastruktura vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverrugë
BashkiaBerat
InvestitorëtBashkia Berat
Kontraktorët
Kompani ndërtimiBoshnjaku BShendelliJogi
Vendndodhja e projektit