Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksioni i shkollës së mesme "Miti Zaka", Bashkia Divjakë

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

142.330 €

Kosto në lekë

17.677.328 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 10 Qershor 2014, nëpërmjet programit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaDivjakë
InvestitorëtBashkia Divjakë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiJogi2Z KONSTRUKSION
Kompani projektueseElkri
KolaudimLorens Hoxha
Vendndodhja e projektit