Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rehabilitimi i shëtitores Miqësia

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

229.099 €

Kosto në lekë

28.454.136 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 10 Mars 2016, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverrugë
BashkiaPoliçan
InvestitorëtBashkia Poliçan
Kontraktorët
Kompani ndërtimiED KONSTRUKSIONTotila
Mbikëqyrës punimeshArena MK
Kompani projektueseKaraja Consulting
Vendndodhja e projektit