Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i rrugës "Pishëporo-Bregdet", Njësia Administrative Levan

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

745.477 €

Kosto në lekë

92.588.220 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 21 Mars 2017, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverrugë
BashkiaFier
InvestitorëtBashkia Fier
Kontraktorët
Kompani ndërtimiB93NDREGJONI
Vendndodhja e projektit