Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksioni i rrugës "Ura e pazarit- Varrezat Publike", Unaza e madhe

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

650.585 €

Kosto në lekë

80.802.719 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 23 Shtator 2014, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverrugë
BashkiaMirditë
InvestitorëtBashkia Rrëshen
Kontraktorët
Kompani ndërtimiKthella
Mbikëqyrës punimeshErald G
Vendndodhja e projektit