Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikualifikim urban, blloku i kufizuar mes rrugëve “D.Hima”, SH.A.Pazari dhe stadiumi "Qemal Stafa"

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

385.121 €

Kosto në lekë

47.832.081 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 9 Maj 2014, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverikualifikime urbane
BashkiaTiranë
InvestitorëtBashkia Tiranë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiFusha
Mbikëqyrës punimeshZenit 06
Vendndodhja e projektit