Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Rikualifikim i sheshit Skederbej (faza II) 9.457.767 € 1.174.654.654 Lekë
2 Rivitalizimi i sheshit publik para hyrjes së portit 2.181.302 € 270.917.724 Lekë
3 Rikualifikimi uraban i Sheshit Skënderbej, Faza 1 2.151.883 € 267.263.903 Lekë
4 Rruga e re paralel me portin, Durrës 1.931.391 € 239.878.704 Lekë
5 Sistemim, asfaltim i rrugës Suk 1 - Arapaj - Samaticë 1.519.005 € 188.660.472 Lekë
6 Rivitalizimi i sheshit qendror e trotuarëve të akseve kryesore të qytetit Divjakë 1.425.689 € 177.070.591 Lekë
7 Rikonstruksioni i shkollës së mesme "Ali Demi", Bashkia Vlorë 800.167 € 99.380.728 Lekë
8 Rehabilitim i gjelbërimit anësor dhe hyrje-daljeve në qendrat e banuara në segmentin Levan-Kakavijë 618.676 € 76.839.555 Lekë
9 Gjelbërimi i parkut të liqenit të Tiranës 476.473 € 59.177.936 Lekë
10 Rikonceptim dhe rivitalizim i qendrës së qytetit Sarandë, Rruga e flamurit 412.715 € 51.259.234 Lekë
11 Rikualifikim urban, blloku i kufizuar mes rrugëve “D.Hima”, SH.A.Pazari dhe stadiumi "Qemal Stafa" 380.291 € 47.232.081 Lekë
12 Rehabilitim blloqesh, 2 blloqe, blloku B (ndërmjet rrugëve "Llazo Miho" dhe "Ali Kelmendi") dhe blloku C (ndërmjet rrugëve "Ali Kelmendi" dhe "Tanush Frashëri") 364.511 € 45.272.254 Lekë
13 Rikualifikim Urban i Shëtitores "Republika" 258.416 € 32.095.222 Lekë
14 Sistemimi i bulevardit qendror Finiq 144.121 € 17.899.881 Lekë
15 Projekti "Shkolla, qendër komunitare": Terrene sportive në 4 shkolla në Bashkinë Gjirokastër 130.196 € 16.170.324 Lekë
16 Projektet e infrastukturës rrugore të qytetit, loti 3 103.503 € 12.855.123 Lekë
Total: 22.356.106,00 2.776.628.386,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 sheshe 15.216.641 € 1.889.906.872 Lekë
2 rrugë 3.918.410 € 486.666.553 Lekë
3 projekte gjelbërimi 1.095.149 € 136.017.491 Lekë
4 kopshte dhe shkolla 930.363 € 115.551.052 Lekë
5 rikualifikime urbane 793.006 € 98.491.315 Lekë
6 bulevarde 402.537 € 49.995.103 Lekë
Total: 22.356.106,00 2.776.628.386,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Tiranë 12.354.452 € 1.534.422.892 Lekë
2 Bashkia Durrës 4.112.693 € 510.796.428 Lekë
3 Bashkia Roskovec 1.519.005 € 188.660.472 Lekë
4 Bashkia Divjakë 1.425.689 € 177.070.591 Lekë
5 Bashkia Vorë 800.167 € 99.380.728 Lekë
6 Fondi Shqiptar i Zhvillimit 618.676 € 76.839.555 Lekë
7 Fondi Shqiptar i Zhvillimit 476.473 € 59.177.936 Lekë
8 Bashkia Sarandë 412.715 € 51.259.234 Lekë
9 Bashkia Patos 258.416 € 32.095.222 Lekë
10 Bashkia Gjirokastër 233.699 € 29.025.447 Lekë
11 Bashkia Finiq 144.121 € 17.899.881 Lekë
Total: 22.356.106,00 2.776.628.386,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Fusha (construction company) 22.356.106 € 2.776.628.386 Lekë
Total: 22.356.106,00 2.776.628.386,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve