Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Sistemimi, asflatim dhe ndriçim i segmentit rrugor "Arkitekt Kasemi"

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

591.712 €

Kosto në lekë

73.490.580 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 6 Gusht 2014, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverrugë
BashkiaSkrapar
InvestitorëtBashkia Çorovodë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiNdrekajAlko Impex Construction
Vendndodhja e projektit