Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i rrugës Kthesë e Nepravishtës-Fushë Nepravishtë

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

100.916 €

Kosto në lekë

12.533.789 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 21 Mars 2017, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverrugë
BashkiaLibohovë
InvestitorëtBashkia Libohovë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiBahasAvduli
Mbikëqyrës punimeshM.A.K Studio
Vendndodhja e projektit