Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i palestrës së shkollës "7 Marsi", Cërik

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

423.211 €

Kosto në lekë

52.562.800 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 25 shkurt 2015, nëpërmjet programit Infrastruktura vendore dhe rajonale.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaCërrik
InvestitorëtBashkia Cërrik
Kontraktorët
Kompani ndërtimiBE-ISErgi
Mbikëqyrës punimeshErald G
Kompani projektuese3-A Concept
Vendndodhja e projektit