Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Rikonstruksion i rrugës rajonale Gostimë-Tregan, Loti 1 1.151.893 € 143.065.058 Lekë
2 Rikualifikim urban i bllokut nr.1 (Lapraka), kufizuar me rrugët "Don Bosko"- Shinat e Trenit (Filanto)- "Turhan Pashë Mehmeti"-"Ibrahim Pashë Bushatliu"-"Lord Bajron"-''Riza Cuka"-"Learton Vathi"-"Pandi Dardha"-"Dritan Hoxha" 801.361 € 99.529.082 Lekë
3 Asfaltim i i rrugëve të brendshme, Kodër Vorë, Loti 1 671.267 € 83.371.388 Lekë
4 Rehabilitimi urban i sheshit "Zaranika" dhe Bulevardi "Aqif Pasha" (Segmenti nga kryqëzimi "1 Maji-Ura e Zaranikës"), Faza 4 477.071 € 59.252.245 Lekë
5 Rivitalizimi urban i dy shesheve në Tiranë (1- Rehabilitimi i hapsirave urbane pranë Teatrit të Kukullave dhe lidhja me rrugën "Ibrahim Rrugova; 2- Rehabilitimi dhe sistemimi urban në hapsirën midis Ministrisë së Punëve të Brendshme, MZHUT, MTI, Teatri Kombëtar dhe Teatri Komedisë) 455.190 € 56.534.647 Lekë
6 Rikonstruksion i plotë dhe shtesë ambientesh në shkollën e mesme "Qemal Stafa" 367.868 € 45.689.236 Lekë
7 Suvatim dhe lyerje fasadash në rrugët kryesore për 100 banesa kolektive, Elbasan 351.985 € 43.716.595 Lekë
8 Shkolla "Adem Elmas Asllani", Gostimë, Cerrik 293.672 € 36.474.060 Lekë
9 Rikonstruksion i rrugës "Kthesa e Bishanit-Bocove-Varrezat e fshatit Bashkim" 235.979 € 29.308.560 Lekë
10 Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Dora D’Istria" 224.041 € 27.825.933 Lekë
11 Rikonstruksion i palestrës së shkollës "7 Marsi", Cërik 206.522 € 25.650.000 Lekë
12 Sistemim, asfaltim i rrugës Nusret Kokobobo dhe i shesheve të pallateve (60,61,62,63/1,64/3), Lagje Emin Matraxhiu, Elbasan 168.998 € 20.989.583 Lekë
13 Ndërtim i rrugës “Shefqet Daiu”, Unaza Veriore, segmenti A-B lagjja “11 Nëntori” 163.518 € 20.308.913 Lekë
14 Qendra e Qytetit të ri, sheshi para ish-Këshillit të Rrethit, Bulqizë 148.167 € 18.402.295 Lekë
15 Rikonstruksioni i shkollës së mesme "Siri Shapllo", Bashkia Gjirokastër 133.035 € 16.522.941 Lekë
16 Rikonstruksiomi i shkollës së mesme "Kristaq Capo" , Bashkia Berat 105.577 € 13.112.620 Lekë
17 Rruga Qafezezë - Sokole - Psari i zi 79.822 € 9.913.935 Lekë
Total: 6.035.966,00 749.667.091,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 rrugë 3.272.838 € 406.486.519 Lekë
2 kopshte dhe shkolla 1.330.715 € 165.274.790 Lekë
3 sheshe 1.080.428 € 134.189.187 Lekë
4 fasada 351.985 € 43.716.595 Lekë
Total: 6.035.966,00 749.667.091,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Elbasan 2.313.465 € 287.332.394 Lekë
2 Bashkia Tiranë 1.393.271 € 173.044.251 Lekë
3 Fondi Shqiptar i Zhvillimit 691.169 € 85.843.207 Lekë
4 Bashkia Vorë 671.267 € 83.371.388 Lekë
5 Bashkia Cërrik 500.194 € 62.124.060 Lekë
6 Bashkia Bulqizë 148.167 € 18.402.295 Lekë
7 Bashkia Gjirokastër 133.035 € 16.522.941 Lekë
8 Bashkia Berat 105.577 € 13.112.620 Lekë
9 Komuna Çlirim 79.822 € 9.913.935 Lekë
Total: 6.035.967,00 749.667.091,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 BE-IS (construction company) 6.035.967 € 749.667.091 Lekë
Total: 6.035.967,00 749.667.091,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve