Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikualifikimi urban i fasadave të qendrës Belsh

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

135.443 €

Kosto në lekë

16.821.959 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 21 Mars 2017, nëpërmjet programit të financimit të Infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projektevefasada
BashkiaBelsh
InvestitorëtBashkia Belsh
Kontraktorët
Kompani ndërtimiVëllezerit HysaFranco Construction
Mbikëqyrës punimeshZenit 06GB Civil Engineering
Vendndodhja e projektit