Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion dhe ndërtim i palestrës së shkollës së bashkuar "Bejdo Sejko", Konispol

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

646.413 €

Kosto në lekë

80.284.464 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 18 Prill 2016, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaKonispol
InvestitorëtBashkia Konispol
Kontraktorët
Kompani ndërtimiVICTORIA INVESTRegli
Mbikëqyrës punimeshM.A.K Studio
Vendndodhja e projektit