Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Ndërtimi i rrugës Ruzhdie - Gjinoqar

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

300.636 €

Kosto në lekë

37.339.000 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 10 Mars 2016, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverrugë
BashkiaPatos
InvestitorëtBashkia Patos
Kontraktorët
Kompani ndërtimiVllazniaCompany Riviera 2008
Mbikëqyrës punimeshA R G I
Vendndodhja e projektit