Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Ndërtim KUZ, fshati Çekin, Lagjja Veriore dhe Lagjja jugore

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

134.018 €

Kosto në lekë

16.645.068 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 9 Korrik 2014, nëpërmjet programit të financimit të Ujësjellës-Kanalizime.

Lloji i projekteveujësjellës dhe kanalizime
BashkiaGramsh
InvestitorëtKomuna Pishaj
Kontraktorët
Kompani ndërtimiDenis 05XHAST SHPK
Mbikëqyrës punimeshM.A.K Studio
Vendndodhja e projektit