Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksioni, sistem ngrohje, sistemim dhe rijetëzim i terreneve sportive shkolla e mesme Rrëshen, Bashkia Rreshen

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

961.192 €

Kosto në lekë

119.380.065 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 18 Prill 2016, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaMirditë
InvestitorëtBashkia Mirditë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiUleza Ndertim
Mbikëqyrës punimeshErald G
Vendndodhja e projektit