Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rijetësimi i bllokut të banimit ndërmjet rrugëve "Tefta Tashko Koço", "Elena Gjika" dhe "Vasil Papadhopuli"

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

469.633 €

Kosto në lekë

58.328.447 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 16 Tetor 2015, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverikualifikime urbane
BashkiaPërmet
InvestitorëtBashkia Përmet
Kontraktorët
Kompani ndërtimiVëllezerit HysaRosi
Mbikëqyrës punimeshM.A.K Studio
Vendndodhja e projektit