Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rigjenerimi i shëtitores qendrore, Pukë

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

927.513 €

Kosto në lekë

115.197.130 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 13 Qershor 2016, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverikualifikime urbane
BashkiaPukë
InvestitorëtBashkia Pukë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiUleza Ndertim
Mbikëqyrës punimeshIMES-D
Vendndodhja e projektit