Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Rigjenerimi i shëtitores qendrore, Pukë 927.513 € 115.197.130 Lekë
2 Ndërtim palestre pranë shkollës "Sabah Sinani" dhe "Migjeni", Pukë 405.968 € 50.421.256 Lekë
3 Sistemim i lagjes pas pallatit të Kulturës, Pukë 222.701 € 27.659.507 Lekë
4 Rikonstruksion i shkollës së mesme "Sabah Sinani" 219.650 € 27.280.568 Lekë
5 Shërbime në fasadat e pallateve të rrugës kryesore të qytetit Pukë 43.851 € 5.446.350 Lekë
Total: 1.819.683,00 226.004.811,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 rikualifikime urbane 1.150.214 € 142.856.637 Lekë
2 kopshte dhe shkolla 625.619 € 77.701.824 Lekë
3 fasada 43.851 € 5.446.350 Lekë
Total: 1.819.684,00 226.004.811,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Pukë 1.413.716 € 175.583.555 Lekë
2 Bashkia Himarë 405.968 € 50.421.256 Lekë
Total: 1.819.684,00 226.004.811,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Uleza Ndertim (construction company) 927.513 € 115.197.130 Lekë
2 Arifaj (construction company) 405.968 € 50.421.256 Lekë
3 Alko Impex Construction (construction company) 222.701 € 27.659.507 Lekë
4 Shendelli (construction company) 219.650 € 27.280.568 Lekë
5 Lala (construction company) 21.926 € 2.723.175 Lekë
6 Regli (construction company) 21.926 € 2.723.175 Lekë
7 XH & MILER (supervisory company) Lekë
8 IMES-D (supervisory company) Lekë
9 Novatech Studio (supervisory company) Lekë
Total: 1.819.684,00 226.004.811,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve