Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rehabilitimi i qendrës së fshatit Brataj

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

128.497 €

Kosto në lekë

15.959.268 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 13 Qershor 2016, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverikualifikime urbane
BashkiaSelenicë
InvestitorëtBashkia Selenicë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiSardoJogi
Vendndodhja e projektit