Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Shkolla "Adem Elmas Asllani", Gostimë, Cerrik

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

598.293 €

Kosto në lekë

74.307.960 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 18 prill 2016, nëpërmjet programit Arsimi dhe Sporti.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaCërrik
InvestitorëtBashkia Cërrik
Kontraktorët
Kompani ndërtimiBE-ISErgi
Mbikëqyrës punimeshYlli Ago
Kompani projektueseASH Engineering
Vendndodhja e projektit