Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion shkolla 9 vjeçare "Preke Gjoni", Bajzë

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

357.604 €

Kosto në lekë

44.414.475 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 18 Prill 2016, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaMalësi e Madhe
InvestitorëtBashkia Malësi e Madhe
Kontraktorët
Kompani ndërtimiEverest
Mbikëqyrës punimeshNovatech Studio
Vendndodhja e projektit