Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 kopshte dhe shkolla 8.181 € 1.016.094 Lekë
2 rikualifikime urbane 4.696 € 583.200 Lekë
3 rrugë 1.188 € 147.600 Lekë
Total: 14.065,00 1.746.894,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Korçë 5.597 € 695.196 Lekë
2 Bashkia Durrës 4.709 € 584.898 Lekë
3 Bashkia Malësi e Madhe 1.614 € 200.400 Lekë
4 Bashkia Tepelenë 1.188 € 147.600 Lekë
5 Bashkia Kolonjë 957 € 118.800 Lekë
6 Bashkia Pukë Lekë
Total: 14.065,00 1.746.894,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Novatech Studio (supervisory company) 14.065 € 1.746.894 Lekë
Total: 14.065,00 1.746.894,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve