Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i shkollës së mesme "Sabah Sinani"

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

219.650 €

Kosto në lekë

27.280.568 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 21 Mars 2017, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaPukë
InvestitorëtBashkia Pukë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiShendelli
Mbikëqyrës punimeshIMES-D
Vendndodhja e projektit