Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Zgjerimi i unazës së qytetit Rrëshen

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

1.207.482 €

Kosto në lekë

149.969.290 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 13 Shkurt 2017, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverrugë
BashkiaMirditë
InvestitorëtBashkia Mirditë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiArifaj
Mbikëqyrës punimeshErald G
Vendndodhja e projektit