Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Qybra Sokoli"

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

440.196 €

Kosto në lekë

54.672.373 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 21 Mars 2017, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaPrrenjas
InvestitorëtBashkia Prrenjas
Kontraktorët
Kompani ndërtimiLeon KonstruksionShpresa
Mbikëqyrës punimeshArena MK
Kompani projektueseAL-MEXWOOD
Vendndodhja e projektit