Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Shkolla e mesme e bashkuar e Kuçit, komuna Vranisht

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

97.641 €

Kosto në lekë

12.126.996 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 10 Tetor 2014, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaHimarë
InvestitorëtKomuna Vranisht
Kontraktorët
Kompani ndërtimi2Z KONSTRUKSIONTotila
Vendndodhja e projektit