Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rehabilitimi i fasadave në qendër të qytetit dhe rruga Misto Mame

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

164.718 €

Kosto në lekë

20.458.020 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 9 Shkurt 2015, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projektevefasada
BashkiaLushnjë
InvestitorëtBashkia Lushnjë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiSalillari
Mbikëqyrës punimeshA.SH. Engineering
KolaudimLiliana Vllamasi
Vendndodhja e projektit