Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikualifikim urban i lagjes "28 Nëntori" i qytetit Ballsh, Mallakastër

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

748.711 €

Kosto në lekë

92.989.884 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 13 Shkurt 2017, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverikualifikime urbane
BashkiaMallakastër
InvestitorëtBashkia Mallakastër
Kontraktorët
Kompani ndërtimi2TGrand Konstruksion M
Vendndodhja e projektit