Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksioni dhe asfaltimi i rrugës “Ura e lumit Devoll-Floq”

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

188.265 €

Kosto në lekë

23.382.500 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 10tetor 2014, nëpërmjet programit Infrastruktura vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverrugë
BashkiaCërrik
InvestitorëtNjësia Administrative Klos
Kontraktorët
Kompani ndërtimiBeladiDerveni
Mbikëqyrës punimeshZenit 06
Vendndodhja e projektit