Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Ndërtimi i shkollës 9-vjeçare “Jusuf Puka”, Durrës

Statusi

Në ndërtim

Kosto në euro

298.866 €

Kosto në lekë

37.119.193 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 16 Tetor 2018, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaDurrës
InvestitorëtBashkia Durrës
Kontraktorët
Kompani ndërtimiVaraku ERAJLI NDERTIM
Mbikëqyrës punimeshRean-95
Kompani projektueseInfraKonsultDea Studio
Vendndodhja e projektit