Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i rrugëve dhe fasadave të sheshit "Rilindja", Ersekë

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

417.516 €

Kosto në lekë

51.855.491 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 10 Mars 2016, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverikualifikime urbane
BashkiaKolonjë
InvestitorëtBashkia Kolonjë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiERAL
Mbikëqyrës punimeshErald GArkonstudioTransport Highway Consulting
Vendndodhja e projektit