Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i shkollës së mesme "At Shqefen Gjecovi", Bashkia Laç

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

1.251.087 €

Kosto në lekë

155.384.956 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 18 Prill 2016, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaKurbin
InvestitorëtBashkia Kurbin
Kontraktorët
Kompani ndërtimiSenkaNDREGJONI Egland
Vendndodhja e projektit