Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i fasadave dhe zëvendësimi i ndriçimit në rrugët: "Koke Malci"-Qendër- "Rexhep Pashë Mati", "Kuvendi i Dukagjinit" dhe trotuaret për rrugën "Kuvendi i Dukagjinit"

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

402.610 €

Kosto në lekë

50.004.128 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 25 Shkurt 2015, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projektevefasada
BashkiaMat
InvestitorëtBashkia HimarëBashkia Burrel
Kontraktorët
Kompani ndërtimiSTERKAJMandi 1
Mbikëqyrës punimeshErald G
Vendndodhja e projektit