Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Krijimi i një shtegu trekking në kanionin e Gjipesë (Projekte Riviera)

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

72.141 €

Kosto në lekë

8.959.851 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 9 Shkurt 2015, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projektevetë tjera
BashkiaProjekt Kombëtar
InvestitorëtKëshilli i Qarkut Vlorë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiMANE SHPK
Mbikëqyrës punimeshC.E.C GROUPM.A.K Studio
Vendndodhja e projektit