Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikualifikim i fasadave në qytetin e Durrësit

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

1.226.523 €

Kosto në lekë

152.334.102 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 9 shkurt 2015, nëpërmjet programit Infrastruktura vendore dhe rajonale. Projekti përfshin rrugët: Egnatia, Podgorica, Aleksander Goga, Dëshmoret dhe Kristaq Rama,

Lloji i projektevefasada
BashkiaDurrës
InvestitorëtBashkia Durrës
Kontraktorët
Kompani ndërtimiKacadejaAGRI ConstruksionK A C D E D J A
Mbikëqyrës punimeshErald G
KolaudimMargarita Kodra
Vendndodhja e projektit