Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Ndërtimi i kopshtit në lagjen nr.4 tek rruga "Sufajve", Kavajë

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

165.940 €

Kosto në lekë

20.609.694 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 10 Qershor 2014, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaKavajë
InvestitorëtBashkia Kavajë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiShendelliPese VellezeritNdertuesit
Mbikëqyrës punimeshALB SUPERVIZION - D.S.
Vendndodhja e projektit