Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rivitalizimi i sheshit publik para hyrjes së portit

Statusi

Në ndërtim

Kosto në euro

4.603.087 €

Kosto në lekë

571.703.448 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 10 Mars 2016, nëpërmjet programit të financimit të Infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projektevesheshe
BashkiaDurrës
InvestitorëtBashkia Durrës
Kontraktorët
Kompani ndërtimiEverestFusha
Mbikëqyrës punimeshErald GArkonstudio
Vendndodhja e projektit